Itt vagyok: Frissentartás

Tupperware Új generációs kenyértartó

1 2
Cikkszám : TWA685
Méret : 39,5 x 25 x 19,5 cm fekete-fehér színben

Listaár: 17.406 Forint
Akciós ár: 9.890 Forint Utolsó akciós darabok!
Raktármennyiség : van raktáron
Kosárba tesz

Több napig frissen tartható benne kenyér és pékáru.
Optimális mérete miatt a legtöbb formájú kenyér beletehető.Alját csúszásgátlóval látták el. Tisztán tartása könnyű, darabjaira szedhető.

Különleges technológiájának köszönhetően a bele helyezett termékek nem penészednek, vizesednek, száradnak ki. Olyan mintha lélegezne, mindig optimális a páratartalom.

Fontos!
A pékárut csomagolás nélkül tegye bele. A bezáráskor győződjön meg róla, hogy teljesen zárva van-e.
A CondensControll rácsot egy vékony hártya borítja, ez a lelke az egész terméknek, vigyázzunk rá!

Nem csodatévő varázsdoboz, bár nagyszerű frissen tartó: Ne várjuk azt, hogy olyan ropogós marad benne a kenyér, mintha most sült volna a kemencében :)
(többször felmerült ez a kérdés...)

Tisztítás
:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.