Itt vagyok: Frissentartás

Tupperware Új generációs kenyértartó

1 2
Cikkszám : TWR14
Méret : 39,5 x 25 x 19,5 cm fekete-fehér színben

Listaár: 17.406 Forint
Kedvezmény mértéke: 10%
Tupperdiszkont ár: 15.665 Forint
Raktármennyiség : van raktáron
Kosárba tesz

Több napig frissen tartható benne kenyér és pékáru.
Optimális mérete miatt a legtöbb formájú kenyér beletehető.Alját csúszásgátlóval látták el, így minden felületen stabilan áll.

Különleges technológiájának köszönhetően a bele helyezett termékek nem penészednek, vizesednek, száradnak ki. Olyan mintha lélegezne, mindig optimális a páratartalom.

Fontos!
A pékárut csomagolás nélkül tegye bele. A bezáráskor győződjön meg róla, hogy teljesen zárva van-e.
A CondensControll rácsot egy vékony hártya borítja, ez a lelke az egész terméknek, vigyázzunk rá!

Nem csodatévő varázsdoboz, bár nagyszerű frissen tartó: Ne várjuk azt, hogy olyan ropogós marad benne a kenyér, mintha most sült volna a kemencében :)
(többször felmerült ez a kérdés...)

Tisztítás
:

A termék elemekre szedhető, így könnyebben mosogatható. Első alkalommal mosogassa el az új terméket (kivéve a CondensControl rácsot) meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Anyaga: PP2